Algemeen:
Technische dienst:
0478 - 51 61 06
0478 - 51 61 08

Laptop reparatie

Gaat uw laptop scherm op zwart, werkt een toets op het keyboard niet meer of is de harddisk vastgelopen? Dan is het in veel gevallen interessant om uw laptop te repareren.  Wij repareren snel en tegen aantrekkelijke tarieven uw laptop en notebook.

Ook uw zakelijke laptop waarvan de accu of adapter kapot is kunnen wij vervangen en repareren.

Voordelen van laptop reparaties bij Luc-IT

-          Snelle reparaties
-          Vakkundige reparatie door specialisten
-          Eerlijk advies
-          ICT Waarborg

Heeft u een defect beeldscherm, toetsenbord, LCD-inverter, diskdrive of harddisk van een laptop of netbook? Luc-IT repareert vakkundig en snel. Onze reparatieservice zal u te allen tijde snel van dienst kunnen zijn tegen aantrekkelijke tarieven. U kunt uw defecte laptop of netbook bij ons afleveren en u ontvangt een prijsopgave.

Prijsopgave

U krijgt altijd een prijsopgave van ons voor uw reparatie. Indien de prijs van uw vervangend onderdeel of reparatie afwijkt, of in geval van andere bijzonderheden dan hoort u dat van ons.

Accessoires

LET OP! Sluit de netstroomadapter en accu bij! Heeft het apparaat een opstartwachtwoord? Verwijder dit dan of vermeld het wachtwoord op een briefje.

Vochtschade

Luc-IT repareert geen apparaten die defect zijn geraakt als gevolg van vochtschade. In geval van vochtschade kan geen enkele garantie op een succesvolle reparatie worden gegeven, aangezien het risico op vervolgschades enorm hoog is.

Verlies van data

Luc-IT kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel dataverlies tijdens reparatie; wij wijzen u erop dat het verstandig is om vooraf een back-up van de gegevens te maken.

Handling- en onderzoekskosten

Luc-IT berekent € 29,41 ex. BTW onderzoekskosten wanneer een apparaat niet kan worden gerepareerd of wanneer voor de reparatie - na prijsopgave - geen toestemming wordt gegeven. Deze kosten worden ook berekend wanneer een niet op deze website vermelde reparatie wordt aangevraagd en wanneer een reparatie niet kan worden uitgevoerd vanwege niet-leverbare (end-of-life) onderdelen.