Algemeen:
Technische dienst:
0478 - 51 61 06
0478 - 51 61 08

Over Luc-IT

Luc-IT voor bedrijven

Uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen met automatisering en ICT: dat is het doel van Luc-IT. Wij helpen u bij het realiseren van een stabiele en veilige IT-omgeving die uw werk makkelijker maakt. Uw IT-omgeving is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle bedrijfsvoering!

Ideaal voor MKB
Luc-IT richt zich met name op MKB-bedrijven, van één tot zo'n vijftien werkplekken. Voor deze bedrijven zijn wij de ideale partner. Waarom? We beschikken over veel ICT-kennis, we zijn flexibel in onze werktijden, we hebben een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en we denken altijd in oplossingen die goed zijn voor nu, maar ook voor straks.

Onze aanpak
Luc-IT investeert tijd en energie in een goede relatie met u als klant. We denken graag met u mee. Luc-IT verdiept zich altijd in uw bedrijf, in uw wensen, in uw plannen. Waar wilt u heen op de langere termijn? Wat betekent dat voor uw ICT? En hoe houden we daar nu al rekening mee?

Sterke merken

Luc-IT verkoopt computers en laptops. Daarbij verdiepen we ons altijd eerst in uw situatie en uw persoonlijke wensen. Vervolgens krijgt u van ons een advies waarover is nagedacht. Luc-IT is partner van HP en Microsoft.

Snelle reparatie
Luc-IT repareert computers, laptops. Bovendien repareren we alle merken (behalve Apple). We beschikken over een eigen technische dienst. Daardoor zijn we in staat om al uw reparaties snel uit te voeren.

Online support

Heeft u problemen met uw computer of laptop, wij helpen u vanaf afstand.

Luc-IT = Luc van Hartingsveldt

Luc-IT is het bedrijf van Luc van Hartingsveldt. Klantvriendelijkheid en ondernemerschap zijn hem op het lijf geschreven. Dat blijkt wel uit het feit dat hij al op 16-jarige leeftijd, tijdens zijn ICT-opleiding bij Gilde Opleidingen in Venray, startte met Luc-IT. In 2010 riep de jury van Gilde Opleidingen hem uit tot 'MBO-uitblinker voor Noord- en Midden-Limburg'.

Partners