Algemeen:
Technische dienst:
0478 - 51 61 06
0478 - 51 61 08

Software

Symantec Norton Internet Security 2013 (voor 3 computers)
Prijs € 59,95 incl. BTW

Norton Internet Security biedt superieure bescherming tegen elke soort bedreiging, zodat je met een veilig en gerust gevoel online kunt gaan. Norton Internet Security beschikt over vijf gepatenteerde beschermingslagen detecteren en verwijderen snel en nauwkeurig vrijwel elke bedreiging, wat je ook doet online.
De ultrasnelle netwerkverdedigingslaag houdt bedreigingen tegen nog voordat deze je pc kunnen bereiken. Norton blokkeert gevaarlijke websites en scant je Facebook-nieuwsfeeds op onveilige downloads en links. Je kunt op internet surfen, shoppen, bestanden delen en socializen zonder bedreigingen te downloaden en zonder gevaar van oplichting met of diefstal van je wachtwoorden en identiteitsgegevens.
Dankzij de geavanceerde antivirustechnologie op basis van reputatie en gedrag kun je informatie delen zonder virussen binnen te halen of door te geven. Het scant alle downloads op virussen en verwijdert deze. Het beschermt je zelfs tegen virussen die nog niet zijn ontdekt. En de krachtige laag voor bedreigingseliminatie van Norton richt zich op moeilijk te verwijderen infecties die door minder geavanceerde producten vaak over het hoofd worden gezien.

Norton Internet Security, op prestaties als een van de beste getest, beschermt je zonder je te vertragen.

 

Symantec Norton AntiVirus 2013 (voor 3 computers) 
Prijs € 49,95 incl. BTW

Norton AntiVirus maakt gebruik van onze vijf gepatenteerde beschermingslagen om snel en nauwkeurig virussen en spyware te detecteren en verwijderen. Zo kun je altijd met een veilig gevoel online en informatie delen.


Dankzij de geavanceerde antivirustechnologie op basis van reputatie en gedrag kun je informatie downloaden en delen zonder virussen te binnen te halen of door te geven. Norton™ AntiVirus scant alle downloads op virussen en spyware en verwijdert deze. Het beschermt je zelfs tegen nieuwe virussen die nog niet ontdekt zijn. Bovendien verwijdert een krachtige laag voor bedreigingsverwijdering hardnekkige infecties die door minder geavanceerde producten vaak over het hoofd worden gezien.
De browserbeveiliging zorgt dat je zorgeloos kunt internetten, zonder dat je wordt aangevallen, geïnfecteerd of gescamd. Het blokkeert onveilige websites en stopt online bedreigingen voordat ze je computer kunnen bereiken. Zo wordt je persoonlijke informatie beschermd en voorkomen dat je wachtwoorden en identiteitsgegevens worden gestolen. Bovendien stuurt Norton je het hele jaar door automatisch belangrijke product- en functie-updates. Zo heb je altijd de meest recente productversie, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. 

 

Ga direct naar:


Accu en adapter